Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет/Градежен факултет -Работно искуство од минимум 7 (седум) години -работно иск

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак Емил ДООЕЛ Куманово бара двајца (2) комерцијалисти за работа на територија на Р. Северна Македонија. Заинтересираните кандидати треба да имаат мин ССС, работно искуство во продажба, возачка дозвола Б категорија. Своето CV може да го пратите н

Кон огласот

Фирма: Хромак Емил ДООЕЛ

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Опис

ТД Хромак Емил ДООЕЛ, Куманово бара административен работник за работа во деловните простоии во нас. Доброшане. Заинтересираните кандидати треба да имаат ВСС, со или без работно искуство. Своето CV може да го пратите на маил: hromakkumanovo@gmail.com ил

Кон огласот

Фирма: Ман-Дра

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Потребни Квалификации: Завршено најмалку ССС Електроничар / Автоматичар, Електротехничар, ВСС Електроинженер ќе се смета за предност, предходно работно искуство ќе се смета за предност. Во рамките на работните задачи и одговорности од кандидатот се

Кон огласот

Фирма: Изи Лајф Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

Се бараат телефонски оператори за работа од канцеларија, во Аеродром, Скопје. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе на македонски јазик Се работи само прва смена, од понеделник до петок. 28 000ден.+бонус Пратете го

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Site Reliability Engineer Roles and Responsibilities Supporting business infrastructure to ensure service availability, even outside of regular business hours when necessary. Optimizing services across the company to manage costs, inc

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Инжинерство

Опис

ДОТ Архитекти Гроуп има потреба од: Инженер за изведба Потребни квалификации: -ВСС, Архитектонски факултет/Градежен факултет -Работно искуство од минимум 7 (седум) години -работно искуство како опреативен инженер на објект - Одлично познавање на

Кон огласот

Фирма: ДОРА ИНВЕСТ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

📣⚠️ ВРАБОТУВАМЕ ⚠️📣 Се бараат работници за работа на објекти во Скопје, од сите профили: ✔️фасадери ✔️гипсари ✔️молери ✔️плочкари ✔️ѕидари ✔️електричари ✔️водоводџии ✔️лимари ✔️теслари ✔️мајстори за олуци .................. Искуството е

Кон огласот

Фирма: ДОРА ИНВЕСТ

Регион: Скопски

Индустрија: Недвижнини

Опис

ВРАБОТУВАМЕ ❕ Поради зголемен обем на работа, имаме потреба од: ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ 📝 Работни задачи и одговорности: - Канцелариски административни работи, канцеларија на атрактивна локација во центарот на Скопје - Комуникација со клиенти - Водењ

Кон огласот

Фирма: Вулфи НЕТ

Регион: Скопски

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Изготвување на фактури и испратници во ERP систем. Внес на документација во систем. Скенирање и праќање документација до клиенти. Водење на деловодна книга на влезна и излезна документација. Телефонска комуникација со клиенти за административни работи

Кон огласот

Фирма: МОКА ПРОМ ПРО

Регион: Кумановски

Индустрија: Земјоделство

Опис

Мока Про Про има потреба од продавачи

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит.

Кон огласот

Фирма: АД Осигурителна Полиса

Регион: Скопски

Индустрија: Осигурување

Опис

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ – АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА објавува оглас за практикантска работа во ИТ Сектор Практикантот се ангажира со цел стекнување на вештини во областа на ИТ технологијата во делот на осигурувањето и ќе ги извршува следните

Кон огласот

Фирма: Уни Лукс

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Одговорности и задачи: - Посета на поголеми и помали маркети; - Остварување на комуникација со коминтенти и изнаоѓање на нови; - Планирање и организирање на продажните активности; - Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување

Кон огласот

Фирма: ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО,ПРОМЕТ,СЕРВИС И УСЛУГИ АМИ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Бутик за женска и машка облека Goga Fashion кој е лоциран во Скопје има потреба од Продавачка. Потребни квалификации: -минимум средно образование -флексибилност, тимски работник, љубезност -претходно искуство може да се смета за предност. Сите з

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Д-р Александар Ничовски

Регион: Охридски

Индустрија: Медицина

Плата: 9

Опис

Се бара медицинска сестра со или без работно искуство и положен стручен испит

Кон огласот

Фирма: KRS DOO-Skopje

Регион: Кумановски

Индустрија: Трговија

Опис

Крш Доо Скопје има потреба од Продажен агент за продавница КРШ во Куманово Опис на работното место: Продажба и услуга на клиентите Одржување и унапредување на изгледот на продавницата Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на продав

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Убавина и здравје

Опис

ПЗУ Специјалната болница за нефрологија со дијализа Diamed е дел од D.Med Healthcare Group со седиште во Дизелдорф, Германија. D.Med Healthcare Group е глобален проваидер на медицински услуги и производи со посебен фокус на нефрологија со дијализата како

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Убавина и здравје

Опис

ПЗУ Специјалната болница за нефрологија со дијализа Diamed е дел од D.Med Healthcare Group со седиште во Дизелдорф, Германија. D.Med Healthcare Group е глобален проваидер на медицински услуги и производи со посебен фокус на нефрологија со дијализата како

Кон огласот