Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: РЕСТОРАН АКТИВА

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Restoran AKTIVA ima potreba za KELNER/ KA za podetalno kontak tel: 077655551

Кон огласот

Фирма: РЕСТОРАН АКТИВА

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Restoran AKTIVA ima potreba za SHANKER/ KA za podetalno kontak tel: 077655551

Кон огласот

Фирма: Медија Планет

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

Трговско издавачка куќа, поради проширување бара: - 2 продавачки (постојано вработување) - 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год. Дополнителни информации на тел:077/426-021, mail: medijaplanet@yahoo.com

Кон огласот

Фирма: Те-Те Пласт ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Плата: 33000

Опис

• Подготовка на материјал за машинска обработка (сечење, порамнување, брусење) • Подготовка на машината за работа (стегање, базирање, фаќање центар на парче) • Подготовка на алат потребен за машинска обработка (стегање глодала и бургии) • Мерење на ала

Кон огласот

Фирма: Те-Те Пласт ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Хигиеничарка со скратено работно време: - Грижа за целокупното одржување на хигиената во сите простории на компанијата, како и деловните простории во управната зграда и канцелариите на менаџментот - Грижа за хигиената во надворешниот простор

Кон огласот

Фирма: PRO ENERGO DOOEL

Регион: Битолски

Индустрија: Енергетика

Плата: 25000

Опис

Шофер на камион со дигалка. Потребно е искуство на работа со дигалка

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Скопски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО & QHS се дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат

Кон огласот

Фирма: Пасент дооел Скопје

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Фирмата Пасент Дооел Скопје има потреба од вработување на лице на следната позиција: 1. Лице со технички факултет (градежен, архитектонски, електро, итн). Предност ќе имаат апликантите кои ги поседуваат следните квалификации: a. Познавање од облас

Кон огласот

Фирма: ФРЕШ ФРУИТС

Регион: Битолски

Индустрија: - Нема информација

Плата: 000

Опис

Се бара магационер со возачка дозвола Б- категорија

Кон огласот

Фирма: БАДЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Металургија

Опис

Се бара работник за работа во погон за производство на метална галантерија

Кон огласот

Фирма: БАДЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Металургија

Опис

Се бара работник за работа на машина за обработка на лимови.

Кон огласот

Фирма: ГЕОМАП КОНСТРАКШН ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Геодезија

Опис

Геомап Констракшн има потреба од лица со познавање на работа со Autocad Civil 3d, процесирање на податоци од дрон (uav data), манипулација со point cloud. Пожелно е работно искуство во геодетската струка. Вашите CV-a ги очекуваме на contact@geomap.mk

Кон огласот

Фирма: Друштво за обезбеување на лица и имот РОТЕ ДОО Ско

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Плата: 23.000

Опис

Физичко обезбедување на објекти.

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фарм.Техичар со работно искуство во аптека, за работа на неопределено време.Својата Биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk

Кон огласот

Фирма: Секјурити Груп Сервисис

Регион: Скопски

Индустрија: Обезбедување

Опис

*Агенцијата за обезбедување "Секјурити Груп Сервисис" има потреба од две (2) лица "Техничари" со задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија, пожелно претходно работно искуство. *Плата по договор *Заинтересираните кандидати да пуштат CV на с

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Охридски

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат в

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Струшки

Индустрија: Автомобилска

Опис

ИНВЕНИО ДООЕЛ е дел од меѓународна инженерска фирма со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на инженерските услуги и услугите за развој и управување на кавлитетот, нашите специјалисти учествуваат в

Кон огласот

Фирма: ЛМ ДООЕЛ СТРУГА

Регион: Струшки

Индустрија: Хотелиерство

Опис

Хотел Мираж Струга има потреба од рецепционери. Работни одговорности на Рецепционер: • Ги пријавува и одјавува гостите во хотелот; • Љубезно одговара на барањата на гостите во текот на нивниот престој; • Изготвување извештаи и кореспонденција помеѓ

Кон огласот

Фирма: Броз Кафе

Регион: Скопски

Индустрија: Угостителство

Опис

Келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. Плата по договор и флексибилно работно време. За повеќе информации јавете се на 070261668

Кон огласот

Фирма: Masinokop Dooel Kavadarci

Регион: Кичевски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 1

Опис

Потребни се возачи на лесни и тешки товарни возила-камиони, дампери. цистерни со мин. Ц категорија активна возачка дозвола со и без работно искуство.

Кон огласот