Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ Скопје е трговска фирма која се наоѓа во кругот на Металски Завод Тито и има потреба од комерцијалист за неопределено работно време. Потребни квалификации: Висока стручна спрема (Предност имаат лица со Машински или Економски факултет),

Кон огласот

Фирма: МЕГА ВЕНТ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Помошник сметководител

Кон огласот

Фирма: АД Осигурителна Полиса

Регион: Скопски

Индустрија: Осигурување

Опис

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА ОСИГУРУВАЊЕ – АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА објавува оглас за вработување на Мрежен инженер во ИТ секторот Потребни квалификации • Завршено високо образование или апсолвенти од Факултет за информатички науки и компјутерско инженер

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Плата: 26000

Опис

• Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со

Кон огласот

Фирма: Ванила Фуд

Регион: Скопски

Индустрија: Администрација

Опис

Ванила Фуд Дооел Скопје (Карпош) вработува 1 лице на работна позиција Административен работник: Работни задачи: -Управување со дојдовна и појдовна кореспонденција, вклучувајќи е-пошта, телефонски повици, пошта и сл; -Внесување и одржување на податоци

Кон огласот

Фирма: Кафе Вендинг Група

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Amaro Store - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци, пури, енергетски и безалкохолни пијалаци, кафе, кафемати, кондиторски производи има потреба од асистент за продажба. Основни работни обврски: • Продажба на производите • Админист

Кон огласот

Фирма: тобако широк сокак

Регион: Битолски

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Се бара девојка за работа со или без работно искуство за во Тобакo. Информации за контакт на тел:047/610-990

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актифф доо Скопје има потреба од вработување на женски лица за работа со декоративна козметика

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Тетовски

Индустрија: Трговија

Опис

Актифф Доо Скопје има потреба од вработување на Комерцијалист за продажба на терен за реон Тетово.

Кон огласот

Фирма: ВК

Регион: Битолски

Индустрија: Трговија

Плата: 30.000

Опис

4 ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ОБЕЗБЕДУВААТ РАБОТА ЗА ПОВЕЌЕ ОД 60 СОРАБОТНИЦИ. Поради проширување надвор од филијалата и отворање на нови имаме потреба од соработници во БИТОЛА . БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД 32 ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА И АПЛИЦИРАЈ ! УСЛОВИ: -Со

Кон огласот

Фирма: ФИ-СА КОМЕРЦ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Мониторинг на работата на машини и др.опрема и сервисирање на истата,воведување/инсталирање на нови машини и опрема

Кон огласот

Фирма: НИКС

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

NICK’S – компанија која се занимава со производство на здрави кондиторски производи, има потреба од вработување на : АСИСТЕНТ НА МЕНАЏЕР ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ (1 извршител) Главни одговорности и обврски: • Водење на целокупна документација поврзана с

Кон огласот

Фирма: МБМ АРХИТЕКТИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 27000

Опис

• Комуникативна личност и способност за работа во тим • Организираност, иницијативност и лојалност • Задолжително претходно работно искуство • Задолжително познавање на MS office •Познавање на англиски јазик (говор и писмо) • Познавање на п

Кон огласот

Фирма: МБМ АРХИТЕКТИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 27000

Опис

• Комуникативна личност и способност за работа во тим • Организираност, иницијативност и лојалност • Задолжително претходно работно искуство • Задолжително познавање на MS office •Познавање на англиски јазик (говор и писмо) • Познавање на п

Кон огласот

Фирма: ПАНКОМЕРЦ

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 28000

Опис

Панкомерц ДОО Скопје има потреба од Возач работно место Петровец Управува со товарно моторно возило Врши превоз на стоки до местата наведени во патниот налог Подготовки на возилата, хигиена и исправност пред поагање Следење на потребните сервис

Кон огласот

Фирма: Ординација д-р Анчевски

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 32000

Опис

Дерматолошко естетска ординација д-р Анчевски – Скопје објавува конкурс за прием на медицинска сестра - Работа во одлични услови со современа апаратура по сите стандарди; - Работа во динамична атмосфера; - Можност за индивидуално надградување и усовр

Кон огласот

Фирма: Мак Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција: ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР Потребни квалификации: * Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност * ССС медицинско училиште – отсек фармацевтски техничар (со приложен

Кон огласот

Фирма: КЈХ

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Плата: 25000

Опис

ПЗУ Денталика вработува доктор/ка по општа медицина, со или без работно искуство. Плата по договор.

Кон огласот

Фирма: Дот Архитекти Гроуп Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти има потреба од: Лице за одржување хигиена Потребни квалификации: -Сериозна -Одговорна Одговорности и задачи: -Одржување на канцелариски простории Работно време: Понеделник-Петок, од 08-16ч. Сите заинтересирани кандидати кои

Кон огласот

Фирма: МАКЕДОНСКИ ИНСТИТУТ ЗА КВАЛИТЕТ

Регион: Скопски

Индустрија: Енергетика

Опис

Оглас за вработување во МАКЕДОНСКИ ИНСТИТУТ ЗА КВАЛИТЕТ Скопје Електро техничар Електротехничар – (пожелно насока енергетика) со најмалку три години континуирано работно искуство на работи поврзани со изведба, испитување или управување со елек

Кон огласот