Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актиф доо Скопје ,компанија чија основна дејност е големопродажба има потреба од проширување на својот тим.Потребни се млади,креативни и амбициозни поединци за повеќе работни позиции во тимот на Pierre Cardin во областа на препаративна и декоративна коз

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актиф доо ,компанија која основна дејност е големопродажба има потреба од проширување на својот тим.Потребни се млади,креативни и амбициозни поединци за повеќе работни позиции во тимот на Pierre Cardin во областа на препаративна и декоративна козметика

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Актифф доо Скопје има потреба од вработување на административно-книговодствен работник

Кон огласот

Фирма: Актифф

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Административен асистент -следење и средување на деловна документација -следење и изработка на материјални документи -телефонска и електронска комуникација со коминтенти

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

НАПОМЕНА: Работното место е во Загреб, Република Хрватска Работно време: 06 - 22h (работа во две смени); 6 работни дена во неделата, 1 слободен ден Обезбеден оброк на работното место Обезбедено сместување од страна на работодавецот Потребно искуст

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 92505

Опис

НАПОМЕНА: Работата е во Делнице, Република Хрватска Изработка на технички нацрти и документација во областа на градежништвото и проектирање на дрвени и железни конструкции Изсработка на нацрти и модели 2D и “D во AutoCAD и BIM програми израбо9тка

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Социјална

Плата: 49336

Опис

НАПОМЕНА: Работното место е во Вараждин и околина, Република Хрватска Негување и помош при негување на стари лица Полно работно време Постојан работен однос

Кон огласот

Фирма: РХР Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: Градежништво и Архитектура

Плата: 92505

Опис

НАПОМЕНА: Работното место е во Делнице, Република Хрватска Планирање и надзор на работа на градилиштето Водење градежни документации Организација на градилиштето и на набавки со помош од одговорно лице Пратење на реализација, анализа и завршен изв

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Битолски

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА БИТОЛСКИ РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА СКОПСКИ РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку:

Кон огласот

Фирма: Борола ДОО

Регион: Источна Македонија

Индустрија: Фармација

Опис

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК ЗА ИСТОЧЕН РЕГИОН Историјата на БОРОЛА започнува од 1996 година и е една од водечките компании во областа на здравството. Уште од основањето на компанијата, се стреми кон подобрување на квалитетот на живот на своите корисници преку:

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Велешки

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: ИНВЕНИО

Регион: Скопски

Индустрија: Економија

Опис

ИНВЕНИО & QHS се услужна компанија со свои претставници во Европа, Кина, САД и Австралија. Со над триесет години искуство во областа на услугите од човечки ресурси и услугите за развој и управување на кавлитетот. Дејствуваме како во нашaтa компанија, так

Кон огласот

Фирма: РУД-КОП ДООЕЛ

Регион: Битолски

Индустрија: Градежна и машинска

Опис

Работа во администрација

Кон огласот

Фирма: РУД-КОП ДООЕЛ

Регион: Битолски

Индустрија: Градежна и машинска

Опис

Административен работник

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

Виа пост дооел Скопје вработува оператори во call centar со познавање на албански јазик

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

Виа пост дооел Скопје вработува оператори во call centar со познавање на македонски и албански јазик

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

Виапост доо Скопје вработува курири доставувачи за реон на Скопје

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

Виапост доо Скопје вработува курири доставувачи за територијата на РСМ

Кон огласот

Фирма: АНЕТА КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Фирма од Скопје има потреба од општи работници за во прехранбен погон за пакување, Се работи исклучиво една смена , апликации на маил , Работно искуство не е потребно ,

Кон огласот