Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 200

Фирма: ЕУРО ОФИС дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Плата: 25000

Опис

Работа во магацин и дистрибуција на роба низ Скопје Потребна возачка дозвола Б категорија Предност кандидати со искуство од област на канцелариски материјали. Можност за работа на неопределено време . Можност за поголема плата , наведената е за пробе

Кон огласот

Фирма: КОЗМЕТИЧКО СТУДИО ИВА Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Убавина и здравје

Опис

Козметичко студи Ива Битола има потреба од ТЕХНИЧАР за педикир/маникир со или без работно искуство. Заинтересираните кандидати своето CV може да го пратат на e-mail адреса: iva.beautycenter@yahoo.com или да не контактираат на тел.број 047/609-715

Кон огласот

Фирма: СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 лице на работно место: ПОМОШНИК ВО КУЈНА Личен профил: Одговорна и организирана личност Лојалност и чесност Професионален пристап кон работата Способност за индивидуална и тимска работа

Кон огласот

Фирма: ФД М Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје

Регион: Ресенски

Индустрија: Финансии и банкарство

Опис

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана за брзо одобрување и исплата на мали, необезбедени потрошувачки кредити. Финансиско друшто М КЕШ Македонија е финансиска институција, дел од Management Financial Grou

Кон огласот

Фирма: АКАУНТИНГ ИН

Регион: Скопски

Индустрија: Сметководство

Опис

Акаунтинг ИН е фирма за сметководство која што поради зголемување на обемот на работа има потреба од сметководител. Имањето на лиценца за овластен сметководител ќе се смета за предност. Од кандидатите се бара да имаат познавање од: • Материјално и фина

Кон огласот

Фирма: Мировен корпус Северна Македонија

Регион: Скопски

Индустрија: - Нема информација

Опис

VACANCY ANNOUNCEMENT The United States Peace Corps is a U.S. government agency in North Macedonia and seeks qualified and motivated candidates for a temporary full-time position as: Pre-Service Training (PST) Host Family and Logistics Assistant Wor

Кон огласот

Фирма: Феникс

Регион: Скопски

Индустрија: Медицина

Опис

Dom za stari lica ima potreba od higienichari so ili bez rabotno iskustvo. zainteresiranite kandidati da se javat na tel. 078382591 sekoj raboten den od 09h do 15h ili aplikacija na email: fenikspremium@yahoo.com

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Кавадаречки

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Кавадарци. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За рефере

Кон огласот

Фирма: Хенди Телеком

Регион: Струмички

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Опис

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Струмица. Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референ

Кон огласот

Фирма: МОСС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Пакување на готови производи со соодветна амбалажа и пакување во картонски кутии заради натамошна испорака на стоката; Презема дејствија и извршува работи неопходни за редовно работење на друштвото; Се грижи за уредноста, хигиената, и дисциплината во ма

Кон огласот

Фирма: МОСС

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Одржување на хигиена односно се грижи за целокупно одржување на хигиената во салонот, како и деловните простории на менаџментот.

Кон огласот

Фирма: KRS DOO-Skopje

Регион: Скопски

Индустрија: Трговија

Опис

Продажба и услуга на клиентите Одржување и унапредување на изгледот на продавницата Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Application Support Analyst https://onecontact.com.mk/job/detail/remote-application-support-analyst Skills & Experience: Our ideal candidate is a proactive individual, with strong analytical and excellent communication skills, who has proven S

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Angular Developer Developer Remote Skills & Experience: Roles & Responsibilities Build: Iterate quickly and deliver results with speed. Learn: Adapt and work across the technology stack, wearing different hats as needed. Lead: Take

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Compliance Screenings Specialist Roles & Responsibilities Ability to work with sensitive and confidential information. Maintain 24 hr. response time to emails/ requests/ questions. Ability to meet established workload requirements. Complet

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Java / Kotlin Senior Software Engineer Roles & Responsibilities Build: Iterate quickly and deliver results with speed. Learn: Adapt and work across the technology stack, wearing different hats as needed. Lead: Take full ownership of project

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior System Administrator Roles & Responsibilities Collaborate with networking, system, data security, and service desk teams to assess and implement new solutions for improving support tools and security practices. Ensure uninterrupted op

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support cases

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior Site Reliability Engineer Roles and Responsibilities Supporting business infrastructure to ensure service availability, even outside of regular business hours when necessary. Optimizing services across the company to manage costs, inc

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Информатичка технологија

Опис

Remote Senior React Developer Responsibilities Develop and implement features in line with business requirements, ensuring a robust and maintainable codebase Collaborate with the team on problem-solving, actively advocating for engineering-specifi

Кон огласот